"Tražio čašu vode, pa pao kao sveća": Telo muškarca četiri sata ležalo ispred ćevabdžinice!

12.08.2021

14:52 >> 14:53

0

Autor: j.jovanovic

Čovek koji je preminuo radio je dostavu hrane

"Tražio čašu vode, pa pao kao sveća": Telo muškarca četiri sata ležalo ispred ćevabdžinice!
Copyright Foto: 24sedam/Goran Sivački

Telo čoveka preminulog pre dva dana ispred jedne kafane u centru Zemuna stajalo je četiri sata na ulici zbog neodgovornosti dostavljačke službe.

Čovek koji je preminuo radio je dostavu hrane, a kako su ispričali ljudi koji su se zatekli u to vreme na tom mestu nesreće, njegovo telo je više sati stajalo na užarenom asfaltu jer iz te firme nisu hteli da daju podatke o nastradalom čoveku.

Pročitajte još:
Celoj drami doprinela je i činjenica da čovek koji je preminuo nije bio prijavljen i da je, prema svemu sudeći, radio nelegalno, preko naloga svog sina, a to u toj dostavljačkoj firmi niko ne kontroliše.

Čovek koji je bio očevidac kaže da još ne može da dođe sebi od svega što je video i čuo taj dan.

Zatražio čašu vode i samo je pao kao sveća

– Ja sam se, igrom slučaja, našao tamo i bio sam sve do završetka drame. Čovek je došao da preuzme porudžbinu, čuo sam da je od radnice zatražio čašu vode i kako je popio tako je pao kao sveća. Mi smo svi odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je zaista brzo stigla. Reanimirali su čoveka 20 minuta, ali mu nije bilo spasa. Nije imao dokumenta kod sebe, pa se radnica restorana dosetila da pozove firmu za koju radi. Međutim oni nisu hteli da daju podatke i telo nesrećnog čoveka ostalo je na ulici. Ne mogu da verujem da firma nema podatke o svom zaposlenom, a još veći šok mi je da i ne znaju ko im radi – objašnjava očevidac.

On je dodado i da niko nije smeo da pomeri telo sa ulice dok se ne identifikuje, te je zbog toga preminuli čovek na asfaltu ležao duže od četiri sata.

Opšti haos

Druga žena koja je takođe prisustvovala nemilom događaju ispričala je za ovaj dnevni list identičnu priču. Ona je dodala, s obzirom na to da je tu bila sve vreme, da su iz dostavljačke firme nakon dva sata poslali podatke koji su bili pogrešni.

– Tu je vladao opšti haos. Zaposleni iz restorana su na sve načine pokušavali da dođu do podataka nesrećnog čoveka. Bili su uznemirenii svaki čas su izlazili i ulazili. Čula sam u jednom trenutku kada je jedna od zaposlenih javila da su poslali podatke i da je u pitanju dečko 2000 godište. Svi smo se pogledali iznenađeno, jer je bilo očigledno da je u pitanju stariji čovek. Kasnije, kada je već došla policija, ustanovilo se da je u pitanju čovek 1965. godište koji je samo mesec dana pre toga imao operaciju srca – ispričala je žena koja je bila očevidac.

Ona je dodala i da tu nije kraj i da najgore tek sledi.

– Ono što je mene šokiralo u svemu tome jeste činjenica da su iz dostavljačke firme poslali podatke mladića koji je zapravo sin stradalog, što znači da je čovek koji je preminuo radio preko naloga svog sina i da nije bio prijavljen ni kao radnik – objasnila je šokirana žena i dodala je da je prilikom pretresa odeće kod stradalog čoveka u džepu pronađen nitroglicerin.

Pročitajte još:

Na kraju drame, telo nesrećnog čoveka odnelo je privatno pogrebno preduzeće.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike