Ovo su lažni maseri koji haraju po Beogradu: Ako vam zvone na vrata, ne puštajte ih u stan!

18.12.2020 | 08:15 >> 18:48

Autor: Miroslava Brkić

Na Fejsbuku se pojavilo upozorenje o prevarantima koji ulaze u stanove tako što nude besplatnu masažu. Međutim, dok jedan masira, drugi krade po kući

Copyright Facebook

Beograđani su odlučili da stanu na put prevarantima koji im dolaze na vrata nudeći razne usluge, a potom ih pljačkaju. Na Fejsbuku su sada objavljene fotografije lažnih “masera”, koji trenutno cirkulišu naseljem Medaković.

Pre nekoliko dana na Fejsbuku se pojavilo upozorenje da su se u zgradi u Ulici Braće Srnić pojavile dve osobe koje ulaze u stanove tako što nude masažu.

Ordinira u troli 31?

Neki su ih, po svemu sudeći, prepoznali.

– Ne vidi se jasno na slici, ali ovaj matori liči na onog što ordinira po 31 i troli. Očigledno je proširio biznis – stoji u jednom komentaru na društvenoj mreži.

– Ne znam da li je besplatna ili navodno naplaćuju. Dok jedan masira, drugi krade po kući. Sigurno će probati i u drugim zgradama, pa vas molim da objavite da ljudi znaju da ne nasedaju na prevaru – navodi se u objavi.

Ciljna grupa su im penzioneri, kojima nude besplatne masaže, navodno u saradnji sa privatnom klinikom

Potom je objavljena i njihova slika uz opis da “i dalje vršljaju”.

-“Maseri”, tj. prevaranti i dalje vršljaju po Medaku. Ako vam zvone na vrata, ne puštajte ih u stan – stoji u u ovoj objavi uz nekoliko slika sa nadzorne kamere iz zgrade.

Kako smo ranije pisali, ciljna grupa su im penzioneri, kojima nude besplatne masaže navodno u saradnji sa nekom privatnom klinikom kako bi pomogli starijim osobama u vreme pandemije!

Iz MUP nam je rečeno da nemaju prijavu povodom upozorenja koja su se pojavila u ovoj Fejsbuk grupi.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam