Prijepoljska policija ima pune ruke posla tokom vikenda: Vozači pravili prekršaje kao od šale - jedan seo u kola "mrtav pijan"

20.11.2023

17:55

0

Apelujemo na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola - naveli su ih policije

Prijepoljska policija ima pune ruke posla tokom vikenda: Vozači pravili prekršaje kao od šale - jedan seo u kola "mrtav pijan"
Ilustracija - Copyright RINA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju u akciji pojačane kontrole saobraćaja, tokom vikenda kontrolisali su ukupno 326 vozača.

- Iz saobraćaja je isključeno šest vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, među kojima i dvadesetogodišnji muškarac koji je upravljao "folksvagenom" sa 2,56 promila alkohola u organizmu. Vozaču je određeno zadržavanje i protiv njega će, zbog nasilničke vožnje, biti podneta prekršajna prijava - potvrđeno je za agenciju RINA u prijepoljskoj policiji.

Takođe, iz saobraćaja su isključena još petorica vozača, četvorica koja su sa probnom vozačkom dozvolom vozila automobil čija je snaga motora veća od dozvoljene ili u vreme kada je to ovim vozačima zabranjeno, kao i jedan koji je zatečen da vozi u vreme izrečene zaštitne mere zabrane upravljanja vozilom.

Protiv ove petorice vozača podnete su odgovarajuće prekršajne prijave.

- Apelujemo na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, kao i da poštuju sve saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju - naveli su iz policije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike