Stravični detalji zločina u Novom Sadu: Bogoljub je Nikolu ubo 18 puta u srce!

20.11.2023

13:59

0

Autor: Mi. S.

Bogoljub F. (47) osumnjičen je za ubistvo Nikole N. (38) iz Kisača

Stravični detalji zločina u Novom Sadu: Bogoljub je Nikolu ubo 18 puta u srce!
Ilustracija - Copyright Pixabay/ATAimages

U Novom Sadu kod Higijenskog zavoda dogodilo se ubistvo kada su se dvojica beskućnika sukobila, a potom je jedan otišao u policiju i prijavio da je ubio čoveka. Osumnjičeni za zločin Bogoljub F. (47) svoju žrtvu Nikolu N. (38)  iz Kisača ubo je čak 30 puta nožem od kojih su 18 uboda u srce, deset u leđa i dva u noge.

Ubistvo je otkriveno kada je osumnjičeni došao u policijsku stanicu u Novom Sadu i priznao da je počinio zločin. Novosadska policija je otišla na teren i pronašla telo iza Higijenskog zavoda. Telo muškarca je pronađeno u žbunju.

Bogoljub F. je zadržan u policiji i priznao je da je nožem usmrtio čoveka posle svađe.

Njihovi poznanici objašnjavaju da su Bogoljub i Nikola bili beskućnici i živeli su u napuštenoj kući, a ubica je jedno vreme radio u motelu kao kuvar, gde je imao smeštaj i platu od 1.000 evra.

- Posle prve plate je sve potrošio i nikad se više nije vratio na posao. Dugogodišnji je beskućnik i alkoholičar. Imao je šansu za bolji život, ali je nije iskoristio - ispričali su poznanici.

Dr Zoran Krulj, portparol novosadske Hitne pomoći, rekao je da su poziv primili u 11.51 sati od policije. Na licu mesta zatekli su muškarca (38) bez znakova života i mogli su samo da konstatuju smrt.

Novosadska policija oglasila se saopštenjem u kojem je navedeno da se zločin dogodio u napuštenoj kuću u ulici Ruđera Boškovića i da je osumnjičenom Bogoljubu F. određeno zadržavanje od 48 časova, posle čega će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike