Istraga protiv trojice mladića iz Pančeva: Pretili sugrađaninu (20), imali pištolj sa sedam metaka!

18.11.2023

22:10

0

Autor: Mi. S.

Više tužilaštvo u Pančevu predložilo da se trojici osumnjičenih M. D. (27), M. D. (27) i M. M. (21) odredi pritvor

Istraga protiv trojice mladića iz Pančeva: Pretili sugrađaninu (20), imali pištolj sa sedam metaka!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Više javno tužilaštvo u Pančevu pokrenulo je istragu protiv M. D. (27) iz Pančeva, zbog sumnje da je počinio krivična dela nedozvoljeno nošenje oružja i municije, neovlašćeno držanje opojnih droga i ugrožavanje sigurnosti kao saizvršilac. Istraga je pokrenuta i protiv njegovih saučesnika M. D. (27) i M. M. (21), osumnjičenih za ugrožavanje sigurnosti u saizvršilaštvu.

Oni su, kako se sumnja, 16. novembra u 18.15 časova u Pančevu, u prolazu kod zgrade "Dunav osiguranja“ ugrozili sigurnost L. V.  (20) iz Pančeva.

M. D. se sumnijiči i da je neovlašćeno nosio pištolj sa okvirom sa sedam metaka od iznajmljene sobe hotela "Kutko“ do zgrade "Dunav osiguranja“, kao i da je u istoj sobi neovlašćeno držao još šest metaka i 0,71 gram marihuane za ličnu upotrebu.

Nakon saslušanja osumnjičenih u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, koji su po nalogu tog tužilaštva zadržani do 48 časova, tužilaštvo je predložilo Višem sudu u Pančevu da se osumnjičenima odredi jednomesečni pritvor i to protiv sve trojice zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke. Protiv M. D., koji se sumnjiči za tri krivična dela, i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke i obaviti potrebna veštačenja, navedeno je u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Pančevu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike