Borba za život studentkinje u Novom Sadu: Otkriveno zašto je pala sa četiri metra

27.10.2023

11:26 >> 12:54

0

Autor: 24sedam

Devojka smeštena na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju

Borba za život studentkinje u Novom Sadu: Otkriveno zašto je pala sa četiri metra
Copyright Printscreen/YouTube/Gradske info

Studenkinji je pozlilo, pala je u nesvest i sletela se sa visine od oko četiri metra u prostor između stepeništa u holu Tehničkog fakulteta u Novom Sadu.

Ovo su prva otkrića policije na mestu nesreće u Novom Sadu gde su vidljivi tragovi krvi.

Fakultet: Pozlilo joj

Studentkinji je pozlilo, pa je pala, saopštio je FTN.

- Svesni smo teškog trenutka za M. P. i njenu porodicu i izražavamo saosećajnost sa njima. O zdravstvenom stanju naše studentkinje javnost će biti obaveštena u narednim satima, kada KCV izvrši preglede i analize i daju ocenu trenutnog zdravstvenog stanja povređene - navodi se u saopštenju fakulteta i dodaju da je deo zgrade u kom se dogodila nesreća zatvoren zbog uviđaja policije, a da se u ostalim delovima aktivnosti obavljaju po rasporedu.

Kako je portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj potvrdio za "Dnevnik", njihova ekipa je intervenisala i nakon inicijalnog zbrinjavanja po prvom prioritetu povređenu devojku su u komatoznom stanju prevezli u Urgentni centra КCV na renimaciju. Nakon sprovedenog dijagnostičkog protokola pacijentkinja je primljena na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju gde se sprovode mere intenzivnog lečenja. Ona se nalazi u kritičnom stanju. 

Njene kolege sa fakulteta su ispričale policiji da se devojci najverovatnije slošilo, pa se onesvestila. Onda je, spletom nesrećnih okolnosti, pala.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike