Borba za život studentkinje u Novom Sadu: Otkriveno zašto je pala sa četiri metra

27.10.2023 | 11:26 >> 12:54

Autor: 24sedam

Devojka smeštena na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju

Copyright Printscreen/YouTube/Gradske info

Studenkinji je pozlilo, pala je u nesvest i sletela se sa visine od oko četiri metra u prostor između stepeništa u holu Tehničkog fakulteta u Novom Sadu.

Ovo su prva otkrića policije na mestu nesreće u Novom Sadu gde su vidljivi tragovi krvi.

Fakultet: Pozlilo joj

Studentkinji je pozlilo, pa je pala, saopštio je FTN.

- Svesni smo teškog trenutka za M. P. i njenu porodicu i izražavamo saosećajnost sa njima. O zdravstvenom stanju naše studentkinje javnost će biti obaveštena u narednim satima, kada KCV izvrši preglede i analize i daju ocenu trenutnog zdravstvenog stanja povređene - navodi se u saopštenju fakulteta i dodaju da je deo zgrade u kom se dogodila nesreća zatvoren zbog uviđaja policije, a da se u ostalim delovima aktivnosti obavljaju po rasporedu.

Kako je portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj potvrdio za "Dnevnik", njihova ekipa je intervenisala i nakon inicijalnog zbrinjavanja po prvom prioritetu povređenu devojku su u komatoznom stanju prevezli u Urgentni centra КCV na renimaciju. Nakon sprovedenog dijagnostičkog protokola pacijentkinja je primljena na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju gde se sprovode mere intenzivnog lečenja. Ona se nalazi u kritičnom stanju. 

Njene kolege sa fakulteta su ispričale policiji da se devojci najverovatnije slošilo, pa se onesvestila. Onda je, spletom nesrećnih okolnosti, pala.

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam