"Ne znamo šta ga je navelo da pomisli da digne ruku na sebe": Kolege lekara koji je pretio samoubistvom šokirane njegovim postupkom

23.10.2023

11:17

0

"Svi ga poštujemo i cenimo, ali eto šta sve na um dođe čoveku", kažu kolege Ž. K., lekara sa VMA

"Ne znamo šta ga je navelo da pomisli da digne ruku na sebe": Kolege lekara koji je pretio samoubistvom šokirane njegovim postupkom
Ilustracija - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Lekar Ž. K. (55), koji je sinoć pretio samoubistvom, u kolektivu u kom radi je veoma cenjen. Kolege, od kada su čule kakva se drama sinoć odvijala u parku na Autokomandi, u neverici pričaju o incidentu.

- Ne znamo šta ga je navelo da pomisli da digne ruku na sebe, svi ga poštujemo i cenimo, ali eto šta sve na um dođe čoveku - pričaju kolege sa VMA.

Kako kažu, nikad niko nije mogao naslutiti da će doći do ove nemile situacije.

- On je uvek bio pozitivan, ne znamo da je imao neke probleme, šta je posredi niko ne zna - kaće izvor upoznat sa slučajem.

Da podsetimo, lekar Ž. K. je pozvao policiju oko 19.45 rekavši da planira da izvrši samoubistvo. Nalazio u parku u blizini solitera 6 u Ulici Ljutice Bogdana i držao je pištolj.

Na lice mesta stigla su i njegova braća, koja su preuzela pancire od policije, kako bi pokušala da ga spreče u njegovoj nameri.

Policija i pregovarački tim su brzo intervenisali, i nakon dugih pregovora, lekar je na kraju predao oružje policiji.

Čim je predao oružje, Ž. K. je odveden u psihijatrijsku ustanovu.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenuće istragu protiv Ž. K. On će, kako saznajemo, odgovarati za nedozvoljeno nošenje oružja.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike