Oglasio se KC Niš o preminuloj bebi: Dečak je stigao bez znakova života, bio je star četiri sata

17.08.2021

12:24 >> 14:52

0

Autor: A. S.

Lekari u KC Niš mogli su samo da konstatuju smrt deteta

Oglasio se KC Niš o preminuloj bebi: Dečak je stigao bez znakova života, bio je star četiri sata
Copyright Printscreen / Youtube

Dečak iz Belog Polja, koji je rođen u pirotskoj bolnici i koji je preminuo ubrzo po rođenju, u KC Niš je stigao bez znakova života. Tamo je transportovan jer je bio u lošem stanju.

– Dete je u pratnji anesteziologa i pedijatra Zdravstvenog centra Pirot sanitetom dovezeno u UKC Niš. Dete je u trenutku dolaska u UKC Niš praktično bilo bez znakova života. Pokušana je reanimacija, ali, nažalost, bezuspešno – rečeno je u KC Niš, a prenosi Telegraf.

Pročitajte još:

– Praktično, na Klinici za dečije interne bolesti UKC Niš samo je konstatovana smrt deteta. Po zakonu, izdat je nalog za sudskomedicinsku obdukciju. Dete je bilo staro četiri sata, četiri kilograma je bilo teško i rođeno je u terminu – dodaju u KC Niš.

– Svi pregledi su bili u redu. Rezultati su bili idealni. Suprugu sam u nedelju ujutru oko devet sati odvezao u bolnicu. Ostavio sam zdravu nju i zdravu bebu. Svi pregledi su bili u redu… Rezultati su bili idealni, bolji nisu mogli da budu. Otišao sam kući, posle toga smo se odmah čuli, a žena mi je rekla da će joj uzeti telefon – rekao je Vinko.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike