Nakon što joj je suprug u naletu ljubomore naneo devet uboda pred decom, žena iz Novog Kneževca izašla iz bolnice

17.08.2021

20:01 >> 21:17

0

Autor: A.S.

Najveće posledice trpeće maloletna deca bračnog para, jer se sve odigralo pred njihovim očima

Nakon što joj je suprug u naletu ljubomore naneo devet uboda pred decom, žena iz Novog Kneževca izašla iz bolnice
Ilustracija/ Profimedia

Žužana D. (44) iz Novog Kneževca otpuštena je iz novosadskog KC Vojvodine na kućni oporavak, nakon što je preživela gotovo smrtonosne ubode nožem supruga Norberta D. (36)

Porodično nasilje koje je šokiralo meštane Novog Kneževca kod Kikinde dogodilo se sredinom jula, kada je nakon verbalne rasprave Norbert D. potegao nož i devet puta ubo suprugu Žužanu po telu, a potom pokušao da počini samoubistvo, skočivši sa mosta na Tisi.

Pročitajte još:

Ova porodična drama završila se, srećom, bez žrtava. Međutim, prema rečima komšija, najveće posledice trpeće maloletna deca bračnog para, jer se sve odigralo pred njihovim očima.

– Imaju ćerku i sina, zlatna su to deca koja su videla ovo nasilje. To nas je najviše potreslo u ovom događaju – navodi jedna komšinica.

Nakom što je počinio krivično delo, Norbert je otišao do mosta na Tisi i skočio u reku pokušavajući da izvrši samoubistvo

– On je plivač, pa je ubrzo isplivao na obalu gde ga je čekala policija i uhapsila. Pozvala ih je povređena supruga kojoj je ubrzo ukazana medicinska pomoć -otkrivaju komšije detalje ove krvave drame, prenosi Informer.

Brutalan napad na suprugu koji je za posledicu imao povrede opasne po život dogodio se u mađarskom Domu kulture, u Kulturno-umetničkom društvu „Tiszagyongye“ u Novom Kneževcu, gde je bračni par sa decom živeo u dvorišnom stanu, a zauzvrat su radili kao domari na održavanju objekta. Kao okidač nasilja komšije navode neverstvo supruge koje je trajalo duže vremena.

– Znamo da su se često svađali zbog toga, a za njeno neverstvo znali su i Norbertovi roditelji kod kojih je porodica živela u dvorišnoj kući. Imali su sve uslove za pristojan život, ali su se odselili u mađarski Dom kulture, zbog Žužane – navodi komšija.

Iako su supružnici mislili da će preseljenjem rešiti bračne razmirice, ispostavilo se da su problemi postajali sve veći. Povređena žena zbrinuta je u novosadski KC Vojvodine sa rana opasnim po život u predelu grudi, gde joj je pružena adekvatna medicinska nega. Nedavno je otpuštena na kućni oporavak.

Pročitajte još:

Norbert D., nezaposleni mesar po struci, nakon pokušaja ubistva supruge smešten je u Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti „Sveti Vračevi“ u Novom Kneževcu. Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti