Nadrogirani Britanac "leteo" po auto-putu: Pod dejstvom kokaina i kanabisa seo za volan - dva puta prekoračio brzinu kretanja!

12.10.2023

19:45

0

Vozač je zadržan, nakon čega je priveden sudiji Prekršajnog suda u Pirotu koji mu je izrekao novčanu kaznu i šest meseci upravljanja vozilom na teritoriji Srbije

Nadrogirani Britanac "leteo" po auto-putu: Pod dejstvom kokaina i kanabisa seo za volan - dva puta prekoračio brzinu kretanja!
Saobraćajna policija - Copyright Tanjug/OMK MUP Rpublike Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu zaustavili su na naplatnoj stanici Dimitrovgrad tridesetosmogodišnjeg državljanina Velike Britanije koji je vozeći "nisan" na auto-putu dva puta prekoračio prosečnu brzinu kretanja.

Utvrđeno je da je vozač prekršaje učinio na auto-putu od Batočine do Jagodine kojim je vozio prosečnom brzinom od 142,9 kilometara na čas, kao i od Jagodine do Paraćina vozeći prosečnom brzinom od 150,5 kilometara na čas.

Takođe, utvrđeno je da je vozač "nisana" bio pod dejstvom kokaina i kanabisa, kao i da nije koristio sigurnosni pojas.

Vozač je zadržan, nakon čega je priveden sudiji Prekršajnog suda u Pirotu koji mu je izrekao novčanu kaznu i šest meseci zabranu upravljanja vozilom na teritoriji Srbije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike