Ovako su popadali dileri: Velika akcija policije u pet gradova (FOTO)

30.09.2023

14:27

0

Autor: 24sedam

Zaplenjeni narkotici i ilegalno oružje

Ovako su popadali dileri: Velika akcija policije u pet gradova (FOTO)
Copyright MUP Srbije

Pančevačka policija je, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u pet odvojenih akcija, na teritoriji Pančeva, Beograda, Smedereva, Vršca i Kovina, zaplenila različite vrste narkotika i uhapsila dve osobe, dok će trojica muškaraca dobiti krivične prijave u redovnom postupku.

U okolini Smedereva uhapšen je A. S. (1986) na kojoj je, kako se sumnja, gajio kanabis i zaplenila 130 stabljika ove biljke visine od 1,5 do 2,5 metra. Pretresom njegovog stana u okolini Beograda pronađeno je više od dva litra tečnog amfetamina, oko 0,4 litra amfetaminiskog ulja, 600 grama marihuane i manja količina kofeina.

U drugoj akciji, u okolini Vršca, policija je u dvorištu osumnjičenog B. B. (1978) pronašla zasad sa 23 stabljike kanabisa visine oko dva metra. A. S. i B. B. određeno je zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivične prijave, privedeni nadležnim tužilaštvima.

U stanu muškarca (38) u okolini Kovina, pronađeno je šest stabljika kanabisa, manja količina marihuane i pištolj. Zato će dobiti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i zbog ilegalnog oružja.

Policija je u stanu Vrščanina (43) zaplenila oko kilogram psihoaktivnih pečuraka u fazi sušenja, 385 grama osušenih pečuraka i više komada ovih pečuraka u fazi uzgajanja. Nađena je i manja količina marihuane.

Pregledom automobila kojim je u mladić (20) iz Pančeva zaplenjeno je više od kilogram marihuane.

Protiv njih dvojice su podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je Policijska uprava Pančevo.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike