"Otmičari" sa Vračara optuženi za iznudu: Mladića tukli i pretili da će ga iseckati na komade ako im ne preda 5.000 evra!

26.09.2023

00:15

0

Autor: Mi. S.

Milan D. I Petar P. terete se da su od S. B. tražili da im isplati novac na ime navodnog duga

"Otmičari" sa Vračara optuženi za iznudu: Mladića tukli i pretili da će ga iseckati na komade ako im ne preda 5.000 evra!
Ilustracija - Copyright Profimedia

MIilan D. (42) i Petar P. (43), koji su bili osumnjičeni za otmicu S. B. (31) na Vračaru, optuženi su na kraju u Višem tužilaštvu u Beogradu za pokušaj iznude u saizvršilaštvu, a ta optužnica je prosleđena u nadležnost Prvog osnovnog tužilaštva.

Oni se terete da su ujutru 5. aprila ove godine namamili u iznajmljeni stan na Vračaru S. B., u nameri da od njega iznude novac. Tražili su mu da im isplati 5.000 evra na ime navodnog duga.

Pošto on kod sebe nije imao novac, sumnja se da su ga tukli i naneli mu povrede, sve vreme preteći da će ga ubiti i iseckati na komade ako im ne preda novac.

Oko 14 časova S. B. je otišao u kupatilo, odakle je uspeo da izađe na terasu, preko koje je preskočio na terasu susednog stana i događaj prijavio policiji, koja je brzo stigla i uhapsila osumnjičene.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike