Tragedija kod Knjaževca: Stablo palo na drvoseču i ubilo ga!

25.09.2023

14:25

0

G. K. je u bolnicu dovezen u teškom stanju i podlegao je povredama

Tragedija kod Knjaževca: Stablo palo na drvoseču i ubilo ga!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Zaječarac G. R. (50) zadobio je teške povrede opasne po život tokom seče šume u okolini Knjaževca od kojih je preminuo u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu. Nesreća se dogodila u subotu popodne, a povređeni muškarac preminuo je u UKC Niš u toku večeri, uprkos naporima niških lekara da mu spasu život.

Prema saznanjima Blica, drvoseča je u Niš dovezen u izuzetno teškom stanju.

- Pacijent je dovezen iz Knjaževca hemodinamski i respiratorno ugrožen. Odmah je intubiran, stavljen na mehaničku ventilaciju i vazopresornu potporu. Urađen je CT po trauma protokolu koji je pokazao prelom karličnih kostiju sa masivnim krvarenjem u karlici. Rađena je reanimacija ali je pacijent preminuo uprkos svim naporima lekara UKC Niš da se izbore za njegov život - rečeno je u UKC Niš.

U policiji u Zaječaru kažu da su u 16 časova obavešteni iz zdravstvenog centra u Knjaževcu da je primljen muškarac sa povredama zadobijenim prilikom seče drva kada je drvo palo na njega i da je hitno transportovan u UKC Niš.

Navode da su u večernjim časovima dobili obaveštenje da je povređeni čovek preminuo u niškom kliničkom centru i da je o slučaju obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru, odeljenje u Knjaževcu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike