"Po kraju kažu da je najavljeno još jedno samoubistvo za 13 dana": Oglasila se sestra dečaka koji je skočio u smrt na Đurđevića Tari!

20.08.2021

09:06 >> 10:58

0

Autor: j.jovanovic

Starija sestra, trinaestogodišnjaka, rekla je da bi volela da se slučaj samoubistva njenog brata detaljno istraži

"Po kraju kažu da je najavljeno još jedno samoubistvo za 13 dana": Oglasila se sestra dečaka koji je skočio u smrt na Đurđevića Tari!
Copyright Pixabay

Sestra dečaka (13) koji je izvršio samoubistvo na Đurđevića Tari je, kako prenose mediji, kazala da je u strahu jer se, kako je ispričala, spekuliše po njihovom kraju da je navodno najavljeno još jedno samoubistvo na istom mestu za trinaest dana.

– Oba telefona koja je moj brat imao dali smo policiji. Rečeno nam je da će istražiti naše sumnje koje smo im obrazložili. Prosto, sve to na društvenim mrežama što se pominje, i te poruke i najave samoubistva nama su potpuno nejasni, jer on nije imao razloga da se ubije – ispričala je sestra tragično nastradalog dečaka, prenosi “Blic”.

Pročitajte još:

Starija sestra, trinaestogodišnjaka, rekla je da bi volela da se slučaj samoubistva njenog brata detaljno istraži, kako zbog njenog brata koji više nije živ, tako i izbog druge dece, jer je plaši informacije da je na društvenim mrežama najavljeno još jedno samoubistvo na istom mestu do kraja meseca.

-Volela bih da se ovo istraži do kraja, da policija ne stane ovde. Zbog mog brata, iako više nije živ, a i zbog druge dece. Po kraju kažu da je najavljeno još jedno samoubistvo za 13 dana – rekla je sestra nastradalog tinejdžera za “Blic”.

Pixabay

Iz policije Crne Gore saopštili su da istražuju ova dva slučaja i da zasada nema nikakve naznake da je u pitanju neki internet izazov ili delovanje sekte.

Prema rečima sestre preminulog V. K., oba profila preminulih su i dalje aktivna, što ukazuje na to da neko upravlja njima.

– Ja sam čula da su oba profila i dalje aktivna, što znači da neko upravlja njima – rekla je starija sestra dečaka.

Pročitajte još:

Dečakova sestra ispričala je da V. K. nije poznavao preminulu M. G., osim sa društvenih mreža, kao i da ne znaju da li su njih dvoje možda nekada komunicirali. Istakla je i da je dečak u poslednje vreme često bio na telefonu, ali da je bio veseo i srećan i da ništa nije ukazivalo na tragediju. Isto je rekao dečakov otac.

Pixabay

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011 7777 000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9.00 do 18.00, takođe bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 17 do 23 časa na broj telefona 0800 300 303 ili im se obratiti mejlom na [email protected]

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike