Tužna sudbina heroja sa Košara: Siniša stradao u šumi dok je spremao drva za ogrev

13.09.2023

19:26

0

Policija istražuje kako je došlo do nesreće

Tužna sudbina heroja sa Košara: Siniša stradao u šumi dok je spremao drva za ogrev
Copyright RINA

U šumi u Donjem Milanovcu kod Majdanpeka danas oko 13.30 sati dogodila se tragedija. Naime, muškarca Sinišu B. koji je sekao drva usmrtilo je stablo koje je palo na njega. Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt.

- Jutros oko 11 sati krenuo sam po ćerku i unučiće u Klokočevac i sreo sam Cileta, tako smo ga zvali. Popričali smo i sad ovo što sam čuo ne mogu da poverujem. Kao da sam rođenog brata izgubio. Družili smo se. Mi smo porodični prijatelji. Kao da mi je brat, tako sam ga doživljavao - priča Sinišin prijatelj za "Telegraf".

- Toliko je to bio dobar čovek, da nikada nikome ništa nije odbio. Kome god je bila neophodna pomoć, on je bio tu da priskoči.

- On je bio mašinbravar, radio je u Drvnoj Industriji ,"Poreč",, kasnije je prešao u policiju. Čovek koji je prošao ratišta i ratišta. I na Košarama je bio i Kosovu i bombardovanje, gde god je bilo neophodno, i da pogine od stabla u šumi nadomak kućnog praga. Ne mogu da prihvatim ni ja, niti moja porodice - rekao je Sinišin prijatelj u Donjem Milanovcu.

Policija istražuje kako je došlo do nesreće.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike