Tragedija u selu kod Kraljeva: Stradao u tuči na porodičnom slavlju

23.08.2021

12:05 >> 14:25

0

Autor: Nikola A.

Fizički su se sukobile dve grupe gostiju

Tragedija u selu kod Kraljeva: Stradao u tuči na porodičnom slavlju
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Dvadesetpetogodišnji N.M. iz Kraljeva preminuo je u Kliničko-bolničkom centru u Kragujevcu od teških povreda glave koje je zadobio u tuči dve grupe gostiju na porodičnom slavlju u selu Stubal nadomak grada na Ibru.

Kako nezvanično saznaju “Novosti”, tuča se dogodila u noći između petka i subote kada su se u jednoj porodičnoj kući u pomenutom selu na proslavi veridbe najpre verbalno, a potom i fizički sukobile dve grupe gostiju.

Pročitajte još:

Tom prilikom je M. M. (39), takođe iz Kraljeva, naneo udarce po glavi N. M. zbog kojih je mladić hitno prevežen u Opštu bolnicu “Studenica” u Kraljevu, a potom prebačen u kragujevački Kliničko – bolnički centar.

Uprkos naporima lekara da mu spasu život, mladić je podlegao povredama, a kraljevačka policija uhapsila je četvoricu osumnjičenih za učestvovanje u tuči.

Zbog sumnje da je počinio ubistvo, viši javni tužilac u Kraljevu je M. M. posle saslušanja odredio pritvor do 30 dana.

Da podsedimo, nedavno je nakon tuče u Aleksincu preminuo mladić (26) od posledica povreda koje je zadobio na rođendanskom slavlju sestre svoga druga. S leđa mu je prišao nepoznati gost i udario ga najverovatnije pivskom flašom u potiljak.

Zbog teške telesne povrede sa smrtnim ishodom uhapšen je osamnaestogodišnji O.P.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike