Smrt u Skupštini: Orlić uputio saučešće porodici nastradalog radnika

24.08.2023

15:38

0

Autor: 24sedam

Saučešće porodici nastradalog radnika

Smrt u Skupštini: Orlić uputio saučešće porodici nastradalog radnika
Vladimir Orlić - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Narodna skupština potvrdila je da je njihov kolega N. K. (45) zaposlen u Odeljenju za tehničko i tekuće održavanje nastradao danas prilikom obavljanja radnih dužnosti, a tim povodom predsednik parlamenta Vladimir Orlić uputio je porodici izraze saučešća.

Izraze najdubljeg saučešća porodici je pored Orlića uputio i generalni sekretar Narodne Skupštine Srđan Smiljanić.

U saopštenju iz parlamenta dodaju da je dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu obavio uviđaj na mestu nesreće.

Radnik Narodne skupštine Srbije N.K. (45) zaposlen na održavanju vodovodnih instalacija, nastadao je danas dok je utvrđivao zbog čega ulazi voda u okno od teretnog lifta za hranu, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Za sada je, kako navode, utvrđeno da je N.K. otišao do kućice za lift i gurnuo glavu u metalnu kostrukciju, te pritisnuo prekidač od lifta ali je, najverovatnije, pogrešio prekidač, pa je lift krenuo u pogrešnom smeru, usled čega je N.K. zadobio povrede glave zbog kojih je nastupila smrt. U trenutku nesreće N.K. je bio sam. Na licu mesta preduzete su odgovarajuće radnje, a telo je upućeno na obdukciju.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike