Sestra upucanog tinejdžera iz Vršca ostavila potresnu poruku: "Daće Bog da izađeš, ti si naš najveći borac"

22.08.2023

17:29

0

Potresnim rečima na društvenim mrežama oglasila se sestra maloletnog V.Z. (16) iz Vršca koji je sinoć ranjen u glavu hicem iz pištolja

Sestra upucanog tinejdžera iz Vršca ostavila potresnu poruku: "Daće Bog da izađeš, ti si naš najveći borac"
tinejdžer iz Vršca sa sestrom - Copyright Foto: Printskrin/Instagram

"Daće Bog da izađeš. Ti si naš borac najveći. Znaš ko te čeka i ko te voli najviše. Ljubi i voli tvoja Saki. Hvala Bogu, jak si. Zajedno možemo."

Potresnim rečima na društvenim mrežama oglasila se sestra maloletnog V.Z. (16) iz Vršca koji je sinoć ranjen u glavu hicem iz pištolja kada je na njega pucao drugi mladić.

Kako se nezvanično saznaje, pucanj se dogodilo slučajno, a na mestu događaja je bilo više osoba.

Upucao mladića iz pištolja policajca

Danas toko dana polcija je saopštila da je D. Ž. (18) iz Vršca, uhapšen je zbog izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, dok će protiv policijskog službenika (47) biti podneta krivična prijava za krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Kako je navedeno u saopštenju policije, D. Ž. se sumnjiči da je sinoć u Vršcu, u kući policijskog službenika koji nije bio prisutan, iz njegovog neobezbeđenog službenog pištolja, ispalio hitac kojim je povredio mladića (16).

Osumnjičenom D. Ž. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike