Ovo je Srbin pljačkaš zvani maler: Uhapšen tri minuta posle pljačke, a sad je ostao i bez nosa

18.08.2023

10:30

0

Autor: 24sedam

Srbina u novembru uhapšen tri minuta posle pljačke

Ovo je Srbin pljačkaš zvani maler: Uhapšen tri minuta posle pljačke, a sad je ostao i bez nosa
Copyright Printscreen/Društvene mreže

Srpski državljani Viktor M. (39), kom je prilikom noćašnjeg pokušaja pljačke na Malti, gazda kuće odgrizao deo nosa, u novembru 2022. je bio uhapšen zbog razbojništa. I tada je uhapšen, ali samo tri minuta posle napada.

U novembru je pritvoren sa Vladimirom P. (26) i Milicom K. (29), koja uz srpsko ima i državljanstvo Francuske. Oni su u jednoj kući, uz pretnju pištoljem, vezali vlasnika Holanđanina (42) i njegovu partnerku Milicu K.

Dok ih je držao na nišanu, kako je potvrdila policija, naterao ih je da mu predaju sav novac i dragocenosti. Međutim, tokom napada, kako prenose mediji s Malte, nožem je naneo teške povrede oštećenom muškarcu.

- Holanđanin je završio u bolnici zbog teških povreda, a u bolnici je završila i žena jer je, kako je navela, doživela veliki šok. Policija je samo nekoliko minuta kasnije uhapsila lopova - preneli su mediji posle pljačke.

Međutim, juče je usledio filmski obrt pošto je policija lisice na ruke stavila i državljanki Francuske, odnosno Milici K, za koju se sumnja da je tipovala svog partnera. Inače, tokom pljačke, iz koje su lopovi odneli plen od oko 2.300 evra, i ona je bila vezana i glumila je veliki šok, kao i da je u strahu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike