"Proleteli su 15 metara": Detalji nesreće kod Prokuplja!

09.08.2023

21:13

0

Oni su prevezeni u Urgentni centar u Prokuplje, a potom i u Niš

"Proleteli su 15 metara": Detalji nesreće kod Prokuplja!
Copyright Profimedia

Na putu Gornja Trnava - Šumarovac kod Prokuplja, oko 18 sati desila se saobraćajna nesreća u kojoj su povređena dva tinejdžera, od 14 i 16 godina. Za volanom "ford fokusa" bio je mladić (19) kada je u njega udario motor.

Kako prenosi Telegraf, tinejdžeri su se na motoru kretali iz pravca Jugovca.

- Dečko je bio sa ženom u kolima, oni su proleteli tamo, 10-15 metara, kad je ovaj dečko izašao iz kola, jedan je bio pri svesti, on mu je rekao da su krenuli u to jedno selo, na sabor. Vozač auta mu je rekao da se smiri, da će Hitna brzo da dođe. Prevezeni su u Prokuplje u Urgentni centar, a potom u Niš - rekao je očevidac na licu mesta

Kako je rekao Goran Stojiljković, otac mladića koji je bio za volanom automobila,on je došao sa posla oko 18 sati i video svoj auto, odnosno sinovljev.

- On je u stranu stajao, ta dva deteta odvezla je hitna, nisu bila dobro, nadam se, daće Bog da budu dobro - kaže on i dodaje da poznaje jednog od tinejdžera, koji je iz Jugovca.

Kako je potvrđeno u Urgentnom centru prokupačke Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić“ na ovom odeljenju su primljene dve osobe, jedna je bila svesna, a druga nije.

Oba dečaka su hitno prebačena na dalje lečenje u niški Klinički centar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike