Pritvor za muškarca u Bečmenu: Pijan pretio supruzi!

02.08.2023

18:55

0

U daljem toku postupka, tužilaštvo će izvoditi dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naložiti da se obave potrebna veštačenja

Pritvor za muškarca u Bečmenu: Pijan pretio supruzi!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je određivanje pritvora u trajanju od 30 dana muškarcu Đ.S.(1995.), osumnjičenom da je u naselju Bečmen, u beogradskoj opštini Surčin, u porodičnoj kući pod dejstvom alkohola ugrozio telesni integritet svoje supruge i uputio joj pretnje po život i telo.

Isto tužilaštvo odredilo je 1. avgusta zadržavanje osumnjičenom zbog izvršenja krivičnog dela Nasilje u porodici, iz člana 194, stav 1 Krivičnog zakonika S tim u vezi, nakon saslušanja osumnjičenog, koji je prilikom iznošenja odbrane negirao izvršenje krivičnog dela, tužilastvo je predložilo određivanje pritvora, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, što je rešenjem suda i određeno.

U daljem toku postupka, tužilaštvo će izvoditi dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naložiti da se obave potrebna veštačenja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike