"Nadam se da će Đurović biti u zatvoru dok ja budem živ": Otac Miloša Mileusnića slomljen nakon suđenja jedva govorio!

26.08.2021

10:58 >> 12:33

0

Autor: j.jovanovic

Otac Miloša Mileusnića je nakon današnjeg suđenja u Višem sudu jedva govorio pred novinarima

"Nadam se da će Đurović biti u zatvoru dok ja budem živ": Otac Miloša Mileusnića slomljen nakon suđenja jedva govorio!
Copyright Facebook/Remembering Milos MIleusnic

U Palati pravde danas je nastavljeno suđenje za ubistvo Miloša Mileusnića (24) 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, a za koje je osumnjičen Neđeljko Đurović (31). Tužilaštvo je danas tražilo da se Đurović proglasi krivim za ubistvo i da se osudi na 40 godina zatvora.

Otac Miloša Mileusnića je nakon današnjeg suđenja u Višem sudu jedva govorio pred novinarima.

Pročitajte još:

– Njegova odbrana govori kao da Neđeljko ništa nije uradio. Nadam se da će dobiti 40 godina i da će se sve završiti dok sam živ. Po ovome što je govorila odbrana ispalo je kao da je on nevin, i da je Miloša ubio neko treći. Međutim, šta god da kažu, svi izvedeni dokazi govore ko je ubica, i koliko se Neđeljko drsko ponašao pred sudom. Nemam snage ni da pričam sa vama novinarima. Sve ovo suviše traje, i to već tri godine, kako mu se sudi. Miloša nema pa nema, a nadam se da će Đurović u zatvoru biti sve dok sam živ – kazao je ožalošćeni roditelj.

Zamenik Višeg javnog tužilaštva Lazar Lazović danas je od suda u završnoj reči zatražio da Đurovića osudi na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora, navodeći da su tokom postupka izvedeni brojni dokazi da je Đurović kobne noći izašao na ulicu sa nožem u ruci, rešen da nekoga ubije.

Slučajno je naleteo na Mileusnića, koga nikada ranije nije video u životu, i izbo ga, dok ga je prema rečima svedoka, Mileusnić molio za život.

Pročitajte još:

Odbrana i sam Đurović, poznat kao “ubica s Tvitera”, zatražili su oslobađajuću presudu. Izricanje presude je zakazano za 14. septembar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike