Diler uhapšen u školskom dvorištu na Zvezdari! Uhvaćen na delu, "pali" i kupci

27.08.2021

05:52

0

Ne sluteći da ga policija posmatra Nebojša je se u neko doba pojavio u krugu Osnovne škole i tu je čekao kupce

Diler uhapšen u školskom dvorištu na Zvezdari! Uhvaćen na delu, "pali" i kupci
hapsenje srafciger - Copyright Printscreen/MUP

Nebojša J. (22) uhapšen je u krugu O.Š. “Oslobodioci Beograda”na Zvezdari zbog sumnje da je prodavao drogu. Kod njega su prilikom hapšenja pronađene tri kesice sa marihuanom.

Sa njim uhapšena su i četvorica muškaraca za koje se sumnja da su neposredno pre hapšenja kupili marihuanu od Nebojše, prenosi “Kurir.”

Pročitajte još

– Policija je imala informaciju da jedan mladić diluje drogu u školskom dvorištu. Usledilo je višečasovno praćenje jer je trebalo dilera uhvatiti na delu, ali i one koji se marihuanom snabdevaju od njega. Ne sluteći da ga policija posmatra Nebojša je se u neko doba pojavio u krugu Osnovne škole i tu je čekao kupce. Pored njega uhapšene su još četiri osobe – obajsnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem i dodao:

– Pretpostavlja se da je imao ugovorenu prodaju za kupcima, ali da nije sve sačekao. Naime kod njega su pronađene tri kesice sa marihuanom, a kod četvorice koji su se sastali s njim po jedna kesica – obajsnio je naš sagovornik.

Inače, policija već neko vreme ima akcenat na školska dvorišta kako bi se dilovanje droge u njima sprečilo. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin više puta je porucio da Srbija neće biti sigurno mesto za narko-dilere i da će ih policija hapsiti za svaki gram droge koji pokušaju da prodaju deci, kao i da će insistirati na još većim zaplenama droge.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike