Detalji udesa kod Bačke Palanke! Traktorska prikolica se otkačila u toku vožnje i udarila automobil, "mazda" zgužvana (FOTO)

12.07.2023

19:55

0

Na društvenim mrežama sada su se pojavile jezive slike uništenog automobila koji je udario u traktorsku prikolicu

Detalji udesa kod Bačke Palanke! Traktorska prikolica se otkačila u toku vožnje i udarila automobil, "mazda" zgužvana (FOTO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Jedna osoba stradala je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 14.30 dogodila u Gajdobri kod Bačke Palanke. Na društvenim mrežama sada su se pojavile jezive slike uništenog automobila koji je udario u traktorsku prikolicu.

"Kako saznajemo, traktorska prikolica otkačila se sa traktora u toku vožnje, a potom je odletela u suprotnu traku na nju je naleteo automobil. Muškarac je stradao na licu mesta", objavljeno na Instagram stranici 192_rs.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

U nesreći je stradao muškarac, dok je žena koja je bila suvozač povređena i prebačena kolima Hitne pomoći.

AMSS: Poštujte ograničenja i pravite pauze

AMSS je upozorio danas vozače da, ukoliko naiđu na vanredne zatoje ili prekide u vožnji koji su česti u ovim danima pojačanog saobraćaja, budu srpljivi i poštuju sva ograničenja u brzini.

Opasnost od saobraćajne nezgode koja može biti izazvana umorom veća je nekoliko puta u vremenu od 22 do 6 sati, i zato u tom periodu treba praviti češće pauze, a posebno u vremenu svitanja koji je za vozača i najrizičniji deo dana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike