Profesorka izbola muža naočigled njihove ćerke!

16.09.2020

11:04 >> 11:45

0

Branislav M. (39) iz Zrenjanina pronađen mrtav na ulici. Zbog ubistva uhapšena Stanislava M. (41)

Profesorka izbola muža naočigled njihove ćerke!
Copyright Stanislava i Branislav M. sa ćerkom Facebook

Profesorka Stanislava M. (41) iz Zrenjanina uhapšena je zbog sumnje da je nožem nasmrt izbola svog supruga Branislava (39), programera u jednoj zrenjaninskoj kompaniji. Zločin se dogodio nasred ulice, naočigled njihove petogodišnje ćerke!

– Branislav je u utorak oko 7. 45 sati pronađen u lokvi krvi u ulici Heroja Pinkija broj 19. Sumnja se da je kobna svađa između njega i supruge izbila u njihovoj kući. Navodno je Stanislava nasrnula na Branislava i ubola ga više puta nožem, posle čega je on izleteo iz kuće, kako bi potražio pomoć. Međutim, srušio se čim je kročio na ulicu. Branislava su na betonu bez svesti uočile komšije, koje su odmah pozvale policiju i Hitne službe – navodi izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, ekipa Hitne pomoći prevezla je povređenog muškarca u Urgentni centar zrenjaninske bolnice, gde je po prijemu preminuo.

– Stanislava je nekadašnja profesorka opštetehničkog obrazovanja  u zrenjaninskoj Osnovnoj školi „Petar Petrović Njegoš“, dok je ubijeni Branislav bio programer. Profesorka je odmah posle toga uhapšena u njihovoj porodičnoj kući, dok je ćerkicu preuzeo Centar za socijalni rad. Stanislavi M. je određeno zadržavanje do 48 sati. Dosad nije bilo prijava za porodično nasilje u toj porodici – tvrdi izvor blizak porodici.

Komšije su u šoku i jer kaži, Branislav i Stanislav nisu bili problematični.

– Profesorka je baš u školi u naselju gde i žive, a skoro su se doselili u tu kuću. Nikada nisu pravili probleme – kaže jedna od komšinica koja je želala da ostane anonimna.

Nije poznat razlog zbog kojeg je izbila svađa između supružnika, a utvrđuju se okolnosti ovog zločina.

Krvavi napadi na muževe

* maj 2020 – E. K. (27) iz Negotina tereti se za pokušaj ubistva, jer je posle kraće svađe ubola nožem u stomak nevenčanog supruga P. R. (45)

* mart 2019 – Viktorija R. (60) iz Nove Pazove uhapšena je zbog sumnje da je jednim ubodom nožem ubila vanbračnog supruga Slobodana L. (55) u njihovoj porodičnoj kući.

* oktobar 2018 – J. I. (38) sa područja Žablja kod Novog Sada, stavljene su lisice na ruke zbog sumnje da je nožem ubola u grudi nevenčanog supruga B. Đ. (48), koji je posle toga preminuo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike