Pregazio je auto, dok je čekala Hitnu za sina. On umro pola sata kasnije!

16.09.2020

09:39 >> 09:51

0

Na Slavku T. M. (70) naleteo fijat punto kada je izašla na ulicu da dočeka lekare jer je njenom sinu bilo pozlilo

Pregazio je auto, dok je čekala Hitnu za sina. On umro pola sata kasnije!
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Slavka T. M. (70) iz okoline Bora poginula je sinoć na Borskom jezeru kada je na nju naleteo automobil dok je čekala Hitnu pomoć, jer je pozlilo njenom sinu Draganu P. (51). U roku od pola sata i on je preminuo!

Ova nezapamćena tragedija dogodila se u noći između četvrtka i petka, u takozvanom Pirotskom vikend naselju na Borskom jezeru. Na Slavku T. M. naleteo je automobil „fijat punto“ kojim je upravljao Zoran M. (47).
– Nešto pre ponoći Draganu je pozlilo, pa je njegova majka pozvala Hitnu pomoć. Izašla je napolje da dočeka lekare. Tada je na nju naleteo automobil koji se kretao velikom brzinom iz pravca jezera. Od siline udarca nesrećna žena je odletela čak desetak metara – navodi izvor blizak istrazi.
U međuvremenu je stigla i ekipa Hitne pomoći, koja je pokušala Slavki da pruži pomoć, ali joj nažalost nije bilo spasa.
– Lekari su zatim krenuli ka njihovoj vikendici, makar da pomognu njenom sinu. Kada su ušli u kuću zatekli su mrtvog Dragana. Nažalost, nije dočekao pomoć – navodi naš sagovornik.
Vozač Zoran M. je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Utvrđeno je da se automobilom kretao iz pravca jezera ka Brestovačkoj banji, a da je prednjim delom udario Slavku koja se nalazila na putu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike