Supruga hirurga sa VMA uputila zahtev da ga puste na slobodu! "Deci fali očinska figura, to je zbog njih"

16.06.2023

20:25

1

Advokat tvrdi da je navodno samoinicijativno donela tu odluku i uputila molbu da mu se omogući da se brani sa slobode ili bude u kućnom pritvoru

Supruga hirurga sa VMA uputila zahtev da ga puste na slobodu! "Deci fali očinska figura, to je zbog njih"
Nikola i Ivana Ostojić - Copyright Printscreen/Instagram/drnikolaostojic

Supruga Nikole O., hirurga sa VMA protiv kojeg je Treće osnovno javno tužilaštvo podiglo optužnicu zbog sumnje da je počinio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljeno posedovanje oružja, uputila je zahtev da se njen suprug brani sa slobode!

Ona je navodno samoinicijativno donela tu odluku i uputila molbu da mu se omogući da se brani sa slobode ili bude u kućnom pritvoru.

- Na ovakvu odluku se odlučila kako njihovo troje maloletne dece ne bi patilo i kako bi imala mogućnost češćeg viđanja sa ocem, koji im mnogo fali kao figura i veoma im nedostaje - rekao je advokat Đorđe Kalanj, branilac optuženog doktora.

- Supruga mog klijenta je samoinicijativno odlučila, a zatim preko svog punomoćnika, advokata Vladimira Pavlovića, nadležnom sudu podnela podnesak, odnosno molbu da se njenom suprugu ukine pritvor i omogući odbrana sa slobode ili da bude u kućnom pritvoru - kaže on i dodaje da "deca oca nisu videla 140 dana", prenose Novosti.

Printscreen/Instagram/drnikolaostojic
 

O ovom zahtevu oštećene u narednih nedelju dana treba da odluči Treći osnovni sud u Beogradu.

Tužilaštvo je nakon podizanja optužnice, predložilo sudu da se Nikoli O. zbog izvršenja navedenih krivičnih dela izrekne kazna shodno zakonu, uz istovremeni predlog da mu se produži pritvor u kojem je od februara.

Kada se nasilje dogodilo, žena je najpre izjavila da je došlo do verbalne rasprave između nje i supruga, ali je negirala da ju je muž tukao.

Printscreen/Instagram/drnikolaostojic
 

Ona je navodno rekla da su povrede glave nastale pre dve nedelje.

Kolima Hitne pomoći je prevezena u KBC Zemun, gde su joj utvrđene teške telesne povrede.

Pretučena žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, pretio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom.

Nesrećna žena je zadobila teške povrede - prelom četiri rebra, prelom nadlaktice i hematome.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike