"Bili su drugari, znaju se ceo život, pre tri dana zajedno su pili kafu": Muzičar se zakucao u automobil svog prijatelja i komšije!

10.06.2023

17:10

0

Autor: Mi. S.

U Nakovu, odakle su Boško Ivetić i Vladimir M., vinovnik nesreće, zavladala je velika tuga

"Bili su drugari, znaju se ceo život, pre tri dana zajedno su pili kafu": Muzičar se zakucao u automobil svog prijatelja i komšije!
Saobraćajna nesreća na ulazu u Nakovo - Copyright printscreen/Instagram/192.rs

Boško Ivetić (38) iz Nakova poginuo je rano jutros, vozeći "opel korsu“ kada je na izlazu iz ovog sela kod Kikinde na njega naletela "škoda oktavija“, koju je vozio njegov drugar i komšija Vladimir M. (40). Stravi;na saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 4.30 časova na putu između Kikinde i Nakova, gotovo na samom ulazu u ovo pogranično selo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Boško je poginio na licu mesta, a njegov komšija ima prelom butne kosti, pa je iz kikindske bolnice prebačen na lečenje u Zrenjanin. Dva automobila čeono su se sudarila, a oba su sletela sa kolovoza. Vatrogasci su morali da seku "opel korsu", kako bi izvukli Boškovo telo. Sudar se dogodio kada je "škoda oktavija“ prešla na suprotnu stranu i udarila u "opel korsu".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

U Nakovu, odakle su obojica muškaraca, zavladala je velika tuga. Prema kazivanju meštana, Vladimir se vraćao iz Kikinde kući u selo, kada je na ulazu u Nakovo udario u Boškov automobil. Prethodno je bio na rođendanu kod drugara u Kikindi.

Meštani tvrde da se Boško i Vladimir poznaju ceo život. Drugari su i komšije iz Glavne ulice. Pre dva, tri dana pili su zajedno kafu. Boškovi roditelji su se razveli još dok je bio mali. Majka mu je otišla u Bosnu, a on je živeo sa ocem i babom. Oboje su umrli, tako da je on već dugo godina sam. Blisku rodbinu ima u Beogradu. Trenutno je bio bez posla, ali je trebalo ponovo da počne da radi. Jedno vreme radio je u Beogradu, pa u Rumuniji. Tvrde da je bio veoma dobra osoba. Vladimir M. je, kako kažu, muzičar.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike