Nestala devojčica iz Sremske Kamenice: Gordana bratu poslala poruku i od tada joj se gubi svaki trag!

09.06.2023

12:48

0

Autor: Mi. S.

Petnaestogodišnjoj Gordani Simić svaki trag se izgubio 4. juna, porodica moli za pomoć

Nestala devojčica iz Sremske Kamenice: Gordana bratu poslala poruku i od tada joj se gubi svaki trag!
Nestala Gordana Simić - Copyright Društvene mreže

"Samo glas da joj čujem, da znam da je živa. Jako je teško, bojim se za njen život", kaže drhtavim glasom majka Gordane Simić (15) koja je potvrdila da se njenoj ćerki izgubio svaki trag 4. juna u Sremskoj Kamenici.

Devojčica je u trenutku nestanka na sebi imala crni duks i trenerku, a od ličnih stvari ništa nije ponela, osim svog mobilnog telefona, koji je ugašen.

Kako je za medije rekla majka devojčice, Gordana je sinoć poslala bratu poruku. Napisala je "Šta me tražite i objavljujete? Neću se vratiti kući".

- S jedne strane znam da je živa, međutim, ko zna ko je poslao tu poruku. Nakon te poruke odmah sam je pozvala, ali je telefon bio ugašen - kaže majka.

Molimo sve ljude koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj Gordani da se jave na sledeće brojeve telefona: 061 241 3771, 061 661 96 05

Gorana je završila sedmi razred osnovne škole i kako je njena baka, inače njen staratelj, zadnji put se javila svom bratu na Instagramu kada mu je napisala: "Ja sam kod drugarice, doći ću sutra, izvini", napisala je navodno.

Od tada niko nije čuo reč od nje. Porodica je slučaj odmah prijavila policiji, a njena majka je proširila apel na društvenim mrežama na kojima kroz suze moli sve ljude za pomoć.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike