Policija na tragu Stojanovićevom ubici? Bosanac na biciklu ga pratio do mesta eksplozije, pa pobegao preko granice

17.09.2020

16:23 >> 17:45

0

Beogradska policija je na osnovu snimaka bezbednosnih kamera identifikovala muškarca koji je u nedelju na Novom Beogradu podmetnuo eksploziv pod džip Strahinj

Policija na tragu Stojanovićevom ubici? Bosanac na biciklu ga pratio do mesta eksplozije, pa pobegao preko granice
Copyright Strahinja sa devojkom Sonjom Foto: Instagram

Beogradska policija je na osnovu snimaka bezbednosnih kamera identifikovala muškarca koji je u nedelju na Novom Beogradu podmetnuo eksploziv pod džip Strahinje Stojanovića (30) i odmah potom pobegao najverovatnije preko granice, piše Informer.

Kako nezvanično saznaje ova list, Strahinju (30) je ubio državljanin Bosne i Hercegovine za kojim je odavno raspisana međunarodna poternica. Reč je o profesionalnom plaćenom ubici koji je, po svemu sudeći, svaki detalj zločina i bekstvo isplanirao do detalja. Veruje se da je odmah posle zločina napustio Srbiju, pa će ovo ubistvo biti dodato ostalim njegovim zlodelima na već postojećoj poternici.

Brzom i efikasnom istragom policija je ustanovila da je plaćeni ubica iz Bosne čitav “posao” obavio na bicikli. Nadzorne kamere snimile su ga u garaži luksuznog stambenog kompleksa “Vest 65” na Novom Beogradu, gde je Strahinja živeo. Tu je najverovatnije podmetnuo vojni plastični eksploziv pentrit P-500 pod Strahinjin džip BMW X5.

Isti biciklista snimljen je i malo kasnije, nekoliko stotina metara dalje, u Ulici omladinskih brigada, kako telefonira baš u trenutku eksplozije džipa, i to u neposrednoj blizini. Pretpostavlja se da je sačekao da Strahinja i njegova devojka iz Kolumbije Sonja Suarez Gomez (45) izađu iz garaže nakon čega je telefonom aktivirao bombu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike