Podignuta optužnica protiv starca (82): Dečaka (8) odveo u šumu, pa ga seksualno zlostavljao

18.09.2020

08:37

0

M. J. naterao mališana da ga oralno zadovolji. Užasan prizor zatekle dve prolaznice i odmah pozvale policiju

Podignuta optužnica protiv starca (82): Dečaka (8) odveo u šumu, pa ga seksualno zlostavljao
Copyright Foto: Profimedia

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv M. J. (82) iz tog grada zbog sumnje da je obljubio osmogodišnjeg dečaka.

Starac je uhapšen 7. maja pod sumnjom da je toga dana u popodnevnim satima, u blizini plaže Šodroš, mališana odveo u obližnju šumu i obljubio. Starac i osmogodišnjak, koji se navodno ne poznaju, sasvim slučajno su se toga dana sreli nedaleko od nekadašnjeg novosadskog brodogradilišta.

Mališan je sam otišao od kuće i pešice se uputio prema Dunavu, da bi tamo bio sam i igrao se. Posle nekoliko razmenjenih reči sa dečakom, M. J. je, kako se sumnja, mališana odveo u obližnju šumu kod neuređene dunavske plaže, gde ga je, kako se sumnja, osmogodišnjak oralno zadovoljavao.

Šetajući tuda, dve žene su naišle na užasan prizor, pa su pozvale policiju. M. J. je, kako saznajemo, na brzinu navukao pantalone i mirno odatle odšetao prema naselju Liman. Na osnovu opisa on je brzo pronađen i stavljene su mu lisice na ruke, a prilikom hapšenja se nije opirao niti je pitao zbog čega ga odvode. Dečak je pronađen sakriven u žbunju, nedaleko od mesta gde se dogodio gnusni čin.

Kako saznajemo, M. J. je na saslušanju uglavnom ćutao i nije odgovarao na pitanja. U jednom trenutku je, navodno, samo kratko rekao nešto u smislu “da bi bilo najbolje da je sada mrtav”. Njemu je pritvor produžen do 17. oktobra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike