"Kosio je travu i onda je puklo, videla sam policiju, Hitnu pomoć i krv": Komšije u šoku posle eksplozije u Staroj Pazovi

17.05.2023

15:52

0

Autor: Mi. S.

Policija još ispituje da li je detonaciju izazvala bomba ili je neki drugi uzrok

"Kosio je travu i onda je puklo, videla sam policiju, Hitnu pomoć i krv": Komšije u šoku posle eksplozije u Staroj Pazovi
Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

U eksploziji koja se danas oko podneva dogodila u centru Stare Pazove, kako 24sedam saznaje, povređena je jedna starija muška osoba, kojju je ekipa Hitne pomoći prevezla u bolnicu. Prve informacije bile su da je eksplodirala bomba, ali se okolnosti detonacije još ispituju.

Komšije iz ulice u kojoj se dogodila eksplozija i dalje su uznemirene, a muškarac je, kako tvde zadobio povrede ruku i lica koje, srećom, nisu opasne po život.

- Znam da je komšija kosio travu na ulici, a zatim sa drugim komšijom seo da popije kafu. Kad se vratio u svoje dvorište nešto je eksplodiralo. On je normalno kosio, pričao sa komšijom i ušao u dvorište. To je toliko jako puklo da su mi se noge odsekle. Mislila sam prvo da je udes i kad sam izašla videla sam policiju, Hitnu pomoć i krv - ispričala je novinarima jedna komšinica.

Tačan uzrok detonacije i dalje nije poznat. Na mestu eksplozije bili su policija, vatrogasci i Hitna pomoć.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike