Pogledajte kako je uhapšen otac ubice iz Mladenovca! Policija mu oduzela lovačke puške, pištolje i preko 100 komada municije (VIDEO)

10.05.2023

11:46

0

Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati

Pogledajte kako je uhapšen otac ubice iz Mladenovca! Policija mu oduzela lovačke puške, pištolje i preko 100 komada municije (VIDEO)
Copyright MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, Službe sa borbu protiv organizovanog kriminala i Policijske stanice Mladenovac, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Smederevu, uhapsili su R. B. (1968) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi u okolini Mladenovca pronašla i oduzela dve vojne dozvole za pušku karabin sa optikom i za revolver, pištolj sa dva okvira, dve optike za lovačku pušku, revolver, nekoliko stotina komada municije različitog kalibra, kao i jednu ručno pravljenu napravu sa mogućnošću okidanja.

Podsećamo, Uroša Blažića uhapsili su pripadnici SAJ-a, u selu Vinjište kod Kragujevca, devet sati nakon što je ubio osam i teško ranio 14 osoba.

Njemu je nakon saslušanja, a na predlog VJT u Smederevu, određen pritvor do 30 dana.

On je priznao da je počinio masakr, navodeći da je upotrebom automatske puške i pištolja na tri lokacije na teritoriji Smedereva i Mladenovca pucao na više osoba koje su se nalazile u grupi, a koje nije poznavao, da bi zaplašio stanovništvo navedenih naseljenih mesta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike