"Mislili smo da baca petarde, ima pušku, a možda još nešto od oružja": Meštanin Dubone otkriva zbog čega ubicu smatraju čudakom

05.05.2023

03:17

0

Autor: Ekipa 24sedam

Prema rečima lokalnih meštana za 24sedam, mladić za kojim se traga je problematičnog ponašanja

"Mislili smo da baca petarde, ima pušku, a možda još nešto od oružja": Meštanin Dubone otkriva zbog čega ubicu smatraju čudakom
Copyright 24sedam/Ivan Pavlović

Meštanin sela Dubona nadomak Mladenovca ispričao je za 24sedam kako je reagovao kada je čuo pucnjavu u kojoj je U. B. (21) ubio osam, a ranio 13 osoba. 

Prema rečima lokalnih meštana za 24sedam, mladić za kojim se traga je problematičnog ponašanja i sklon svađi s ljudima svih generacija u selu.

Ovakvom krvavom piru se niko nije nadao, a ispalio je više od 100 metaka, prema tvrdnji meštana, tako da su pojedini mislili da neko baca petarde.

 

Kako se šuška po selu, U. B. se ponašao čudno - prošle godine je udario šamar policajcu, dok je jednog starijeg čoveka jurio "da ga nabode na ražanj".

- Ovo je strašno, kao u Americi. Puca se svaki drugi dan... Ovo je sve došlo sa Zapada. Toliko dece da izgine za dva dana... Stvarno nemam reči - rekao nam je meštanin.

Sa majkom kod zubara

Meštanin nam je opisao jedan susret sa ubicom kod zubara.

- Jako je čudan momak, bahato se ponaša u selu... Prošle godine sam vodio dete kod zubara u Mladenovac. Dok sam sedeo ispred ordinacije neko je vrištao kao da mu nogu seku, a kada se sve to završilo, U. B. je izašao zajedno sa majkom, što mi je bilo čudno, jer je odrastao momak i prestar da ga majka vodi kod lekara. Pitao sam ga kako ga nije sramota da plače, na šta mi je odgovorio da se na svetu plaši samo zubara i nikog više.

Trenutno je u bekstvu i policija traga za njim.

Do sukoba je došlo u školskom dvorištu, nakon čega je U. B. otišao do kuće po pušku, a potom otvorio vatru.

On je zatim pobegao s lica mesta, a policija ga je opkolila u mestu kod Mladenovca.

Sva dešavanja sa lica mesta pratite sa nama UŽIVO.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike