Izazvao udes kod Leskovca, pa tvrdio da je preminuli suvozač pao s terase

21.09.2020

09:49 >> 09:59

0

Izazvao udes kod Leskovca, pa tvrdio da je preminuli suvozač pao s terase
Copyright Profimedia

Muškarcu S.S. (33) iz Vlasotinca kod Leskovca određeno je policijsko zadržavanje zbog sumnje da je izazvao udes u kojem je njegov prijatelj J. S. (39) od zadobijenih povreda preminuo, a da je zatim u bolnici tvrdio da je njegov prijatelj pao s terase, saznaje informer.rs

S.S. je navodno, u subotu 19. septembra, upravljajući džipom “Grand Čiroki”, na putu Gadžin Han-Leskovac, iz za sada nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad vozilom i istim sleteo sa puta, pri čemu je iz vozila ispao suvozač J. S. (39) iz Dubrave kod Vlasotinca i zadobio teške povrede.

Posle nezgode navodno je osumnjičeni izvukao povređenog na put, gde je zaustavio prvo vozilo koje je naišlo i njime povređenog prevezao do bolnice u Leskovcu, gde je medicinskom osoblju rekao da je J.S. povrede zadobio padom sa terase.

Kako mediji nezvanično prenose, posle toga pozvao je dva druga i sa njima otišao do mesta nezgode gde su vozilo izvukli, odvezli ga do sela Orašja i sa njega skinuli tablice.

Povređeni je juče preminuo u KC Niš. Naloženo je da se identifikuju lica koja su osumnjičenom pomogla da ukloni vozilo sa lica mesta i da se protiv njih pokrene postupak za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog dela.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: informer.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike