Pucao kroz izlog kafića u žrtvu: Predao se napadač iz Novog Pazara!

21.12.2020

14:44 >> 15:32

0

Nermin A. se tereti da je 17. decembra pokušao da ubije Nihada B. (37)

Pucao kroz izlog kafića u žrtvu: Predao se napadač iz Novog Pazara!
Copyright Printscreen Youtube/MUP

Nermin A. iz Novog Pazara, za kojim je policija tragala zbog sumnje da je u centru tog grada nasred ulice pucao u izlog kafića i ranio Nihada B. (37), predao se se danas policiji u prisustvu advokata, saznaje 24sedam.rs

Nermin A. se tereti da je 17. decembra počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Snimak ove pucnjave šokirao je građane, jer je napadač usred bela dana prišao kafiću i s ulice pucao kroz izlog. Posle nekoliko dana potrage za napadačem, on se danas sam pojavio u policijskoj stanici u Novom Pazaru u pratnji advokata.

Nihad B. teško je ranjen u pucnjavi, posle čega je prebačen u Opštu bolnicu Novi Pazar i nalazi se u teškom stanju. Pucnjavi je navodno prethodila svađa u restoranu u Ulici Stefana Nemanje, gde je osumnjičeni vatrenim oružjem pretio Nihadu B. i gostima restorana.

Nihad B. Printcreen/Instagram

Podsetimo, Nihad B.  je prošlog četvrtka upucan u Novom Pazaru dok je sedeo u kafiću. U jednom trenutku je s ulice prišao muškarac i otvorio vatru na njega kroz izlog. Tom prilikom ispalio je više hitaca. Kako smo ranije saznali,  Nihad je pre toga sedeo za stolom sa dva kriminalistička inspektora iz novopazarske policije, koji su ga čuvali. Prema pisanju medija, oni su mu bili telohranitelji, za šta ih je on plaćao. Protiv policijskih službenika E. G. (32) i E. H. (33) pokrenut je disciplinski postupak zbog teže povrede službene dužnosti i oni su udaljeni sa posla do okončanja ovog postupka, saopšteno je iz PU Novi Pazar.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike