"O mojoj smrti čitaćeš u novinama": Poslednja poruka koju je nestali Aleksandar poslao devojci! Majka očajna

20.04.2023

15:56

1

Autor: 24sedam

Majka nestalog dečaka sve više veruje da je njen sin skočio s mosta u Savu

"O mojoj smrti čitaćeš u novinama": Poslednja poruka koju je nestali Aleksandar poslao devojci! Majka očajna
Aleksandar Jovanović - Copyright Printscreen / Facebook

Nakon petodnevne potrage, i sama majka nestalog Aleksandra Jovanovića (18) iz Sremske Mitrovice, kaže da je sve manje nade da je njen sin živ. Prema informacijama kojima raspolaže, on je najverovatnije skočio u reku Savu.

Sve vodi ka tome da je skočio u Savu. Gledala sam kamere, prošao je pored groblja i mogao je otići na plažu, padatle do mosta. Nije imao gde drugo da ode, jedino ka plaži. Nisam mogla ni da pomislim da bi tako nešto mogao da uradi. Nije bio u depresiji, ništa čudno kod njega nisam primetila - rekla je medijima neutešna majka Biljana.

Njen sin je, kako je navela, igrao igrice i strimovao, na dan kada je nestao saznala je da je  pisao je na internetu da se "hrabri ljudi ne plaše smrti".

Deca sa kojom je bio na vezi tokom strimovanja ispričala su Biljani da je Aleksandar u jednom trenutku počeo da plače i rekao im u mikrofon da "ne može više da izdrži ovakav život" i isključio se.

Aleksandar je nestao nakon svađe sa devojkom iz Ciriha, kojoj je navodno pisao da će se ubiti i da će se o njegovoj smrti čitati u novinama.

Iz kuće se iskrao 15. aprila i od tada mu se gubi svaki trag.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike