Vozači "divljali" tokom praznika: Kod Čačka napravljeno preko 1.000 prekršaja, bahati vozač BMW-a vozio po seoskom putu 114 km/h!

18.04.2023

13:56

0

Protiv svih vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave

Vozači "divljali" tokom praznika: Kod Čačka napravljeno preko 1.000 prekršaja,  bahati vozač BMW-a vozio po seoskom putu 114 km/h!
Saobraćajna policija/Ilustracija - Copyright Tanjug/OMK MUP Republike Srbije

Saobraćajna policija u Čačku, tokom vaskršnjih praznika, u pojačanoj kontroli saobraćaja otkrili su i sankcionisali ukupno 1.033 prekršaja.

Najviše je otkriveno prekršaja prekoračenja brzine, ukupno 722, zatim 58 prekršaja nekorišćenja sigurnosnog pojasa i 27 prekršaja nepropisnog korišćenja telefona u toku vožnje.

- Saobraćajna policija isključila je iz saobraćaja 68 vozača, od kojih 62 koji su vozili pod dejstvom alkohola i 6 pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. U Katrzi, iz saobraćaja je isključen šezdesetdvogodišnji vozač „bmv“ koji je prekoračio brzinu za 114,3 kilometra, dok je u Mrčajevcima zaustavljen tridesetogodišnji vozač „alfa romea“ koji je vozio sa 2,23 promila alkohola u organizmu - potvrđeno je za agenciju RINA u čačnskoj policiiji.

Takođe, saobraćajna policija je u Čačku zatekla četrdesetogodišnjeg vozača „škode“ sa 2,02 promila alkohola u organizmu, a u Lučanima šezdesetsedmogodišnjaka koji je upravljao „opelom“ sa 2,06 promila.

Protiv svih vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rina

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike