Pretukli Mokrinčanina, razbijali sve po lokalu, razvalili i vrata: Uhapšeni osumnjičeni za brutalnu kafansku tuču (VIDEO)

11.04.2023

17:34

0

Autor: Mi. S.

PretučenomT. Z. slomljene su obe podlaktice, a sa teškim povredama prebačen je u Klinički centrar Vojvodine u Novom Sadu

Pretukli Mokrinčanina, razbijali sve po lokalu, razvalili i vrata: Uhapšeni osumnjičeni za brutalnu kafansku tuču (VIDEO)
Tuča Ilustracija - Copyright Printscreen/192,rs

Mokrinčanina T. Z. (52), u jednom ugostiteljskom objektu u tom selu, pretukla su četvorica mladića iz Kikinde. Neko od prisutnih je tuču snimio mobilnim telefonom, a snimak je ubrzo obišao Srbiju. Policija iz Kikinde, kako 24sedam saznaje, uhapsila je napadače i određeno im je policijsko zadržavanje, a osumnjičeni su za nasilničko ponašanje i nanošenje teške telesne povrede.

Tuči je, kako saznajemo, prethodila rasprava između T. Z. (52) iz Mokrina i D. Z. (27) iz Kikinde. D. Z. je, najpre, zadao nekolkio udaraca udaraca rukom T. Z., a zatim je na njega nasrnuo i inventarom. U tuču su se uljučili  i M. J. (29), B .L. (20) i I. G. (24), svi iz Kikinde.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Pretučenom Mokrinčaninu slomljene su obe podlaktice, a sa teškim povredama prebačen je u Klinički centrar Vojvodine u Novom Sadu.

Žrtvu su, prema nezvaničnim informacijama, tukli nogama i polomili obe podlaktice. Tom prilikom, oni su razbijali i lomili sve po lokalu. Jedan oid napadača razbio je i vrata lokala.

Osumnjičeni su, inače, odranije poznati policiji.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike