Radnica Agencije za restituciju, sudski veštak i privrednik uhapšeni u Novom Sadu: Osumnjičeni za pranje novca i primanje mita! (FOTO/VIDEO)

11.04.2023

16:49

0

Autor: Mi. S.

Zbog sumnje da je počinila pranje novca, protiv šezdesetdevetogodišnje žene biće podneta krivična prijava

Radnica Agencije za restituciju, sudski veštak i privrednik uhapšeni u Novom Sadu: Osumnjičeni za pranje novca i primanje mita! (FOTO/VIDEO)
Ilustracija - Copyright printscreen/MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, a po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su J. S. (44), zaposlenu u Agenciji za restituciju, sudskog veštaka V. S. (56) i privrednika I. K. (49), dok će protiv jedne osobe biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

J. S. je, kako se sumnja, počinila krivična dela pranje novca, primanje mita i zloupotrebu službenog položaja, dok se V. S. sumnjiči za pranje novca i davanje lažnog iskaza, a I. K. za pranje novca i primanje mita.

Zbog sumnje da je počinila krivično delo pranje novca, protiv šezdesetdevetogodišnje žene biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

J. S., V. S. i I. K. određeno je zadržavanje od 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike