Belivukov pokajnik potvrdio: "Spasojević je bio najslabija karika, trebalo je da ga rešimo!" Miljković ga nije dao

06.04.2023

15:57

0

Autor: Lj.K.

Drugooptuženi stao u odbranu Nikole Spasojevića, koji se kasnije nagodio sa tužilaštvom

Belivukov pokajnik potvrdio: "Spasojević je bio najslabija karika, trebalo je da ga rešimo!" Miljković ga nije dao
Ilustracija - Copyright 24sedam Tanjug/Miloš Milivojević Printscreen

U Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića kojoj se sudi za sedam svirepih ubistava.

Na današnjem ročištu Belivuk je nastavio sa ispitivanjem svedoka pokajnika Bojana Hrvatina koji se nagodio sa tužilaštvom da ispriča sve što zna o zločinima klana u zamenu za blažu kaznu.

Prvookrivljeni je pitao Hrvatina ko je hteo da ubije drugog svedoka pokajnika Nikolu Spasojevića i da li mu je Miljković spasao život.

- Nije bilo konkretno da hoćemo da ga ubijemo, ali je bilo priče da je labilan i da je najslabija karika, da možda može da bude opasan, da ode da prijavi. Tada smo spominjali, ako je tada momenat da treba da ga rešimo, nismo pričali o tome kad i kako ćemo da ga rešimo. Miljković je pričao da je on dobar i da se dobro pokazao. Bili smo zabrinuti za njegovo psihičko stanje, davala se ideja da možda rešimo taj problem, ali Miljković je stao u njegovu odbranu i tu je stala svaka priča o tome - potvrdio je Hrvatin.

Belivuk ga je pitao da li se tako ponaša organizovana ili neorganizovana kriminalna grupa, ako vidi da im je neko ozbiljna pretnja, na šta mu je svedok okrivljeni odgovorio:

- Pa on će sad ovde da svedoči protiv vas.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike