Krvnički pretukao vanbračnu suprugu, jer mu je vređala ljubavnicu: Nasilnik iz Zaječara provešće iza rešetaka sedam godina!

03.04.2023

21:22

0

Autor: Mi. S.

J. D. tukao R. K. toliko da joj je od uadaraca pukla slezina i život bio u opasosti

Krvnički pretukao vanbračnu suprugu, jer mu je vređala ljubavnicu: Nasilnik iz Zaječara provešće iza rešetaka sedam godina!
Ilustacija - Copyright Pixabay

Zaječarac J. D. (49) provešće iza rešetaka sedam godina zbog nasilja u porodici. Tu odluku doneo je Apelacioni sud u Nišu, koji je potvrdio presudu Osnovnog suda u Zaječaru.

Kako je dokazano tokom suđenja, J. D. je u maju prošle godine svoju vanbračnu suprugu R. K. povredio toliko da joj je od udaraca pukla slezina, zbog čega joj je i život bio u opasnosti.

Apelacioni sud u Nišu je svojom presudom odbio žalbu optuženog i branilaca i potvrdio presudu Osnovnog suda u Zaječaru, tako da je presuda prvostepenog suda pravnosnažna.

Osuđeni J. D. je svoju vanbračnu suprugu tukao revoltiran, jer mu je vređala ljubavnicu. Žena je trpela bolove, ali kada više to nije mogla u bolnicu su je odvezli njeni rođaci. Tada se ispostavilo da joj je slezina pukla tri dana ranije. Žena je ćutala i čak ni kada je bilo očigledno nije želela da prijavi svog partnera.

On je, međutim, uhapšen i presuđeno mu je za nasilje u porodici, zbog čega će u zatvoru provesti sedam godina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike