Funkcioner hteo da se baci s mosta, kada ga je policija sprečila, priznao im da je ubio ljubavnicu

24.09.2020

11:18 >> 12:26

0

Radovan R. (57) iz Koceljeve ubio Jasminu L. (46) u njenoj kući u Bariču, pa pokušao da se ubije u Šapcu. Policija ga spasila, a on im priznao zločin

Funkcioner hteo da se baci s mosta, kada ga je policija sprečila, priznao im da je ubio ljubavnicu
Copyright Facebook/J.P./Printscreen/koceljeva.gov.rs

Funkcioner iz Koceljeve Radovan R. (57) pokušao je sinoć da se ubije skokom sa mosta u Šapcu. Kako saznajemo, kada ga je policija sprečila u tome, ispričao je da ne želi da živi, jer je prethodno u Bariču ubio svoju ljubavnicu Jasminu L. (46)!

Policiji u Šapcu je sinoć oko 22.35 sati prijavljeno da muškarac želi da skoči sa novog mosta u Šapcu u reku. Policijska patrola je upućena na lice mesta i spečila je u tome. Spasli su ga bukvalno u poslednjem času. On je tada ispričao da želi da okonča svoj život jer je nožem ubio ženu koju voli – priča naš izvor.

Policija je otišla na adresu koju je naveo i tamo pronašla leš Jasmine L. , s kojom je Radovan R. bio u emotivnoj vezi. Kako je sam ispričao, on se ušunjao u njenu kuću i počinio stravičan zločin.

Navodno se merdevinama popeo i ušao kroz prozor. Tada je izbila svađa, a on je dohvatio nož i izbo je – kaže izvor blizak istrazi.Ispred kuće u kojoj je žena živela položene su merdevine. Na licu mesta moglo se čuti da je Jasmina L. u ovoj kući živela oko dva meseca i da ju je iznajmljivala. Komšije kažu da ubijenu Jasminu nisu često viđali.Ubijena žena je iza sebe ostavila dvoje dece iz prvog braka. Na njenom Fejsbuk nalogu piše da je zaposlena u Kliničkom centru Srbije. Na zvaničnoj stranici opštine Koceljeva pored fotografije osumnjičenog Radovana R. stoji da je načelnik odeljenja za opštu upravu i javne službe.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike