Užas u Beogradu: Vozač GSP-a umro za volanom!

29.03.2023

20:22 >> 22:10

0

JKP GSP „Beograd” potvrdilo je da je vozač Ž.M. preminuo večeras tokom vožnje na liniji 56 nakon nakon što mu je pozlilo

Užas u Beogradu: Vozač GSP-a umro za volanom!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Vozač (59) GSP-a preminuo je večeras tokom vožnje u Beogradu.

Prema pisanju medija, sve se odigralo u Ulici Braće Vučković, kada je autobus GSP-a, na liniji 56 naleteo na nekoliko putničkih vozila.

JKP GSP „Beograd” potvrdilo je da je vozač Ž.M. (1964) preminuo večeras tokom vožnje na liniji 56 nakon nakon što mu je pozlilo, kao i da je potom došlo do lančanog sudara autobusa sa šest vozila u kojem nije bilo teže povređenih. '

- JKP GSP "Beograd" sa žalјenjem i nevericom saopštava da je vozač Ž.M. (1964.) preminuo večeras tokom vožnje na liniji 56. Na uglu Trgovačke i ulice Braće Vučković na Čukarici oko 19 sati našem kolegi, dugogodišnjem vozaču GSP-a, je pozlilo. Iz GSP dodaju da je zbog gubitka kontrole nad autobusom došlo do lančanog sudara sa šest automobila.

Posle reanimacije lekarska ekipa Hitne pomoći je konstatovala smrt vozača, čiji će se uzroci naknadno utvrditi. Prema prvim podacima niko od putnika autobusa, kao ni vozača automobila nije teže povređen, navodi se u saopštenju.

JKP GSP „Beograd” je porodici preminulog kolege izjavilo saučešće i izrazilo spremnost za pomoć u ovim najtežim momentima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike