Jezivi detalji nesreće kod Čačka: Devojka (22) primljena u bolnicu sa povredama glave i grudnog koša! Poznato stanje ostalih učesnika udesa!

26.03.2023

11:01

0

Do udesa je došlo prema rečima očevidaca kada je jedan autobus preticao drugi, a zatim se sudario sa vozilom fijat koje mu je dolazilo u susret

Jezivi detalji nesreće kod Čačka: Devojka (22) primljena u bolnicu sa povredama glave i grudnog koša! Poznato stanje ostalih učesnika udesa!
Ilustracija - Copyright RINA

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Ibarskoj magistali u mestu Mojsinje kod Čačka, kada su se sudarili putničko vozilo i autobus povređeno je troje ljudi.

Oni su hospitalizovani u Urgentno-prijemnu službu Opšte bolnice u Čačku.

- Ženska osoba starosti 22 godine primljena je u jedinicu intenzivne nege u teškom opštem stanju sa povredom glave i grudnog koša. Muškarac starosti 61 godinu takođe je u teškom opštem stanju sa povredom grudnog koša i prelomom ekstremiteta. Žena starosti 50 godina stabilnih je vitalnih parametara sa povredom grudnog koša i potkolenice - potvrđeno je za RINU u OB Čačak.

Do udesa je došlo prema rečima očevidaca kada je jedan autobus preticao drugi, a zatim se sudario sa vozilom fijat koje mu je dolazilo u susret.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike