Čovek u čije dvorište je pao avion, nije prebačen u Beograd

26.09.2020

08:39 >> 12:38

0

Iz lozničke bolnice demantovali su navode da je Vitomir Tanasković (59) dobio unutrašnje krvarenje i da je zbog toga transportovan u jednu od prestoničkih b

Čovek u čije dvorište je pao avion, nije prebačen u Beograd
Copyright FOTO TANJUG / MIRA MITROVIC/ an

Vitomir Tanasković (59), meštanin sela Brasina kod Malog Zvornika, u čije je dvorište juče pao vojni avion MiG 21, kada su poginula obojica pilota Dejan Krasnik (49) i Zvonko Vasiljević (43), zadobio je teške povrede ali je njegovo stanje stabilno. Iz lozničke bolnice su demantovali navode da je Tanasković zbog teškog stanja prebačen u Beograd.

Posle tragedija pojavila se informacija da je Tanasković dobio unutrašnje krvarenje i da je zbog toga hitno sanitetom prebačen u beogradsku bolnicu.

Dragana Mitrović, portparolka Opšte bolnice u Loznici, rekla je za medije da nije tačno da je meštanin prevezen u Beograd, zbog navodnog unutrašnjeg krvarenje. Istakla je da je zadobio opekotine, ali da je u stabilnom stanju i da se nalazi na Hirurškom odeljenju lozničke bolnice.

Kako smo ranije saznali, Tanasković je zadobio opekotine glave, ruku i grudnog koša.

Podsetimo, vojni avion se srušio juče, oko 9 sati, a prilikom pada letelice poginuli su piloti major Dejan Krsnik i kapetan prve klase Zvonko Vasiljević iz 101. lovačko-avijacijske eskadrile 204. vazduhoplovne brigade RViPVO Vojske Srbije. Avion je leteo iz Donje Borine gde, prema svedočenju jednog od meštanina, umalo nije udario u njegovu kuću. Zatim je odleteo ka Brasini i silovito se okrenuo kod rudnika Brasina i praktično pao u dvorište meštanina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike