Misteriozni nestanak mladića (34) iz Donjeg Milanovca: Na njegov broj se javlja nepoznati muškarac!

22.12.2020

08:40

0

Milan Ilić je nestao 19. decembra kada je ujutru izašao iz porodične kuće. Na sebi je imao crne farmerke, bele patike i teget jaknu sa belim krznom

Misteriozni nestanak mladića (34) iz Donjeg Milanovca: Na njegov broj se javlja nepoznati muškarac!
Copyright Milan Ilić foto: Printscreen/Facebook/Milan Ilić

Milan Ilić (34) iz Donjeg Milanovca je na Nikoljdan, 19. decembra, u ranim jutarnjim satima izašao iz porodične kuće od kada mu se gubi svaki trag! Njegovu porodicu je posebno uznemirilo to što se na njegov telefon javlja nepoznati muškarac, saznaje 24sedam.rs

Njegov nestanak je prijavljen u nedelju od kada traje potraga za njim. Na sebi je imao crne farmerke, bele patike i teget jaknu sa belim krznom. Milan ima plavu kosu i plave oči, a tog jutra viđen je u gradu.

Milan Ilić foto: Printscreen/Facebook/ Milan Ilić

Prema rečima njegove porodice, Milana je prepoznao njihov poznanik koji im je javio da ga je video, međutim, Milan se nije vratio kući. Porodicu je posebno uznemirila činjenica da se na njegov telefon javila nepoznata osoba.

-Stariji brat Mihajlo poslednji put pokušao je da pozove brata posredstvom vibera u nedelju oko 16 sati popodne i tada se na Milanov telefon javio nepoznati čovek koji je uključio kameru. Rekao je da je iz Svilajnca, tvrdeći da je telefon njegov kao i broj, a na pitanje da ponovi broj, nije znao. Vezu je prekinuo i više se nije javljao, tako da je Milanov telefon poslednji put viđen na mreži nedelju popodne u 16.17 minuta – ispričao je zabrinuti otac Ljubiša za medije i dodao da je stariji sin uspeo da uslika čoveka sa kojim je razgovarao, ali da je reč, o njima nepoznatoj osobi.

Milan Ilić foto: Printscreen/Facebook

Sve objave na njegovim profilima na društvenim mrežama su obrisane, a kako tvrde njegovi poznanici i porodica reč je o mirnom mladiću koji se nikome nije zamerio. Radio je u Grčkoj, posle čega je došao kod svojih u Donji Milanovac.

Ukoliko ste videli Milana ili imate bilo kakvu informaciju o njemu, javite na broj 065/8089200.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike