Prodaja droge, pokušaj krađe i nelegalno oružje: Beogradska policija je noćas imala pune ruke posla

22.12.2020

08:42

0

Uhapšeno je sedam osoba

Prodaja droge, pokušaj krađe i nelegalno oružje: Beogradska policija je noćas imala pune ruke posla
Copyright Pixabay

Beogradska policija noćas je uhapsila sedam osoba zbog droge, krađe i nelegalnog oružja.

Interventna jedinica 92 uhapsila je Ivana M. (40) i bugarskog državljanina Antona P. (48) zbog pokušaja teške krađe, piše Pink. Osumnjičeni su na parkingu hipermarketa u Borči najverovatnije obili bravu na vratima jednog vozila, u nameri da ukradu torbicu iz kabine.

U tome ih je sprečio vlasnik parkiranog vozila koji je naišao. Policijska patrola brzo je reagovala i uhapsila osumnjičene. Kod njih je pronađen uređaj za ometanje signala koji sprečava daljinsko zaključavanje vrata. Pored vozila bio je šrafciger za obijanje.

Pročitajte još

Na Voždovcu je uhapšen Stefan G. (19) zbog prodaje droge.

On je priveden u naselju Medaković 3, nekoliko trenutaka nakon što je prodao marihuanu kupcu. Posle hapšenja osumnjičenog, inspektori su na licu mesta u žbunu pronašli 19 paketica marihuane i na skuteru ispod sedišta i kod akumulatora 53 kesice amfetamina, 31 paketić marihuane, jedan veći paket marihuane i osam paketića hašiša.

Prilikom hapšenja 19-godišnji kupac progutao je kesicu sa marihuanom.

U drugoj akciji, inspektori beogradske kriminalisticke policije uhapsili su tri osobe nakon primopredaje heroina.

Policija je u saradnji sa građanima uhapsila Aleksandra Ž. (23) zbog nelegalnog posedovanja oružja u jednom kaficu u Ulici Udarnih brigada u Železniku. Prethodno je policiji dojavljeno da se naoružan čovek nalazi u automobilu “fijat” na raskrsnici Titove ulice i Bulevara mladih. Usledila je potraga i to vozilo je brzo locirano ispred kafića. Sumnja se da je Aleksandar Ž. odbacio pištolj u kantu za smeće iza šanka kada je video policijske automobile, odnosno neposredno pre ulaska patrole u objekat.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Pink.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike