Bahati vozač BMW-a koji je pokosio devojku u Zemunu sklopio sporazum sa tužilaštvom: Kaznu od godinu dana izdržavaće u stanu!

27.02.2023

18:20

1

Autor: Mi. S.

B. M. osumnjičen da je pijan pokosio devojku na pešačkom prelazu, a potom se neprimereno obratio građanima

Bahati vozač BMW-a koji je pokosio devojku u Zemunu sklopio sporazum sa tužilaštvom: Kaznu od godinu dana izdržavaće u stanu!
Vozač BMW udario kolima devojku u Zemunu - Copyright Foto:Printskrin/Tviter

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje osumnjičenom B. M., zbog teškog dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja u sticaju sa krivičnim delom nasilničko ponašanje. B. M, je, kako se sumnja, u Glavnoj ulici u Zemunu,upravljao vozilom u stanju veoma teške alkoholisanosti sa 1.76 alkohola u krvi. Vozilom je udario i na poklopac motora bacio devojku, koja je prelazila kolovoz na obelezenom pešačkom prelazu i naneo joj teške telesne povrede.

Tom prilikom, kako navodi Treće tužilaštvo, osumnjičeni je ugrozio spokojstvo građana, jer je nakon izazivanja saobraćajne nezgode prišao okupljenim građanima, koji su se zatekli na licu mesta i obratio im se neprimerenim rečima.

Posle saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo je zaključilo sporazum o priznanju krivičnih dela, pa  je sud presudom najpre utvrdio kaznu zatvora od po šest meseci za svako krivično delo, a zatim mu je izrečena jedinstvena kazna u trajanju od jedne godine koju će osuđeni izdržavati u prostorijama u kojima stanuje, bez primene elektronskog nadzora, uz kumulativno izricanje mere bezbednosti zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od  jedne godine.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike